Trebam Vaše usluge savjetovanja! Jeste sigurni?

Trebam Vaše usluge savjetovanja! Jeste sigurni?

Danas me je nazvala jedna poduzetnica iz Zagreba te iskazala interes za uslugama poslovnog savjetovanja. Gospođa je pročitala knjigu "Pucaj od posla!" te pitala kako bi izgledala eventualna suradnja 1 na 1.

Pretpostavljam da mi sad nećete vjerovati kad kažem slijedeće: kad me neka poduzetnica ili poduzetnik "uslugaš" nazove i izrazi želju za uslugama savjetovanja, ja učinim sve u mojoj moći da ih odgovorim od toga!!

E sad, ako mi vjerujete na riječ, onda ću Vam objasniti zašto to radim - kao što sam to učinio i sa dotičnom poštovanom gospođom (kojoj sam neizmjerno zahvalan na interesu!).

Osobno sam 100% siguran da 99% problema koje ima prosječan "uslugaš" u prodajnom poslovanju može rješiti uz pomoć savjeta iz knjige "Pucaj od posla!"...

Samo treba zavrnuti rukave, pronaći dovoljno vremena, biti sistematičan i rezultati su sigurni kao što je sigurno da će sutra ujutro izaći sunce.

Ako niste bili u stanju uložiti trud i vrijeme u znanje iz knjige, zbog čega smatrate da će rad sa mnom donijeti više rezultata? Ja i knjiga "Pucaj od posla!" imamo jednu zajedničku stvar: mi smo samo mediji za prijenos znanja. Čak nismo niti jedinstven medij. Postoji bezbroj izvrsnih knjiga, autora, treninga, seminara i drugih izvora znanja (danas na internetu pogotovo!) koji nude slično ili isto znanje (naravno svatko na svoj jedinstven način).

Da biste iskoristili znanje koje pruža "Pucaj od posla!" ne trebam Vam ja da bih vas gurkao ili vukao. Dovoljno će biti ako sami sebi opalite vritnjak u guzicu i jednostavno krenete.

A ako onda negdje gadno zapne, e onda me nazovite!