Kao i svaki trening tako i onaj prodajni traži sustavnost!

Kao i svaki trening tako i onaj prodajni traži sustavnost!

Prodajni treninzi su ključ vašeg uspjeha u prodaji usluga i proizvoda!

Živimo u turbulentnom vremenu u kojem je toliko brz protok informacija da je teško pratiti sve aktualnosti na bilo kojem planu pa tako i u prodaji i marketingu. Kako bi uspjeli pratiti nove trendove u prodaji profesionalci se često odlučuju za prodajni trening pa zašto onda ne biste i vi.

Svijet se mijenja i stvarno nije lagano pratiti sve prodajne trendove, stoga postoje ljudi koji sve to prate, analiziraju te stvaraju tehnike koje će poboljšati prodaju.

Dobar i efikasan prodajni treing će vas naučiti:

  • kako izgraditi povjerenje
  • kako pronaći nove klijente
  • što je to corss sell i upsell
  • kako, kroz razgovor, otkriti
  • kako prezentirati usluge
  • kako zaključiti prodaju
  • ...

Prodajni treninzi će vam pokazati kako se ostaviti zastarjelih tehnika i navika i zamijeniti ih novim efikasnijim tehnikama okrenutim poboljšanju prodajnih rezultata.

Ipak, nije dovoljno odraditi jedan prodajni trening i očekivati čuda. Prodajnom treningu se mora pristupiti kao i bilo kojem drugom obliku treningu, dakle morate sustavno trenirati. Što znači da: treba odraditi prodajni trening, naučene tehnike primijeniti u svakodnevnom radu, te se vratiti ponovo na trening. Na novom treningu trebate prodiskutirati o vlastitim iskustvima i realnim problemima te potražiti rješenja za te probleme i naučiti nove tehnike kojima ćemo ih otkloniti.

No, treba biti svjestan da prodajni treninzi nisu samo rad na prodajnoj strategiji i prodajnim tehnikama. Kako bi dobili najviše od prodajnog treninga morate krenuti u pohod s dobrom osnovom. Ta osnova ste vi, vaša vjera u vlastite sposobnosti te vjera u kvalitetu vaših usluga.

Niti jedan prodajni trening na svijetu neće djelovat ukoliko ne posjedujete vjeru u sebe i svoje usluge. Sigurnost u sebe i svoje proizvode će se odraziti na vaš stav i govor tijela te u konačnici i na vaše prodajne rezultate.