Nove tehnologije - JOOOOOOJ!

Nove tehnologije - JOOOOOOJ!

Odmah na početku citiram jednog poduzetnika "uslugaša": "Ma, izgradio sam svoj biznis bez interneta, pa mogu i bez njega nastaviti!".

I zaista treba čestitati svakom poduzetniku i poduzetnici koji su znojem i trudom izgradili vlastiti biznis. Tu nema dileme...

Čovjek treba biti ponosan na vlastita postignuća i to vam nitko ne može oduzeti.

Postavlja se, međutim, pitanje stoji li nam na putu daljnjeg uspješnog poslovanja, razvoja, pa čak i opstanka upravo taj naš isti ponos.

Jer, u današnje vrijeme koje je donijelo toliko novosti u poslovanju (i životu), ignorirati nove tehnologije kao što su internet, web alati, CRM, online komunikacija znači igrati se sa vlastitom sudbinom.

Nove tehnologije nisu stvar vašeg izbora, već stvar bez koje većina poduzetnika "uslugaša" neće uskoro moći poslovati - htjeli oni to priznati ili ne.

Da, možda su vaši trenutni klijenti slični vama i njima internet nije nešto posebno važno u životu.

Međutim, upravo u ovom trenutku odrastaju nove generacije vaših novih klijenata (ili klijenata koje će naslijediti vaša djeca). A te generacije bez interneta ne znaju izaći iz kuće. Svidjelo se to nama ili ne - to je jednostavno tako. I te nove generacije će sutra biti vaši potencijalni klijenti!

Stoga - pamet u glavu, računalo u ruke i ponos na stranu...