Nenad Hervatin rođen je 02.kolovoza 1980. godine u Puli. Od 1998. do 2002. godine studira psihologiju na Sveučilištu u Rijeci, 2014. godine na Visokoj gospodarskoj školi u Varaždinu postaje certificirani stručnjak za razvoj ruralnog turizma i korištenja EU fondova, a 2014. godine diplomirao je i na Cambridge Universityu Marketing i Menadžment ljudskih potencijala, te Efektivna poslovna komunikacija i Poslovna organizacija i okruženje.

 

Aktivno se koristi engleskim, njemačkim, talijanskim i francuskim jezikom.

Od 2003. do 2013. godine radio je kao novinar i urednik na televizijskoj kući Nova TV, nakon čega postaje savjetnik za odnose s javnošću Carpe Diema na Hvaru, za što je bio i nagrađen na PR WORLD AWARDS u Americi, te je ovjenčan titulom Medijskog Profesionalca Godine 2013.

Trenutno je vlasnik i direktor agencije i produkcijske kuće NH MEDIA ENTERPRISES j.d.o.o.

Nakon desetogodišnjeg medijskog iskustva te putovanja po svijetu, shvatio sam da prepoznatljivost nije moj cilj. Pažljivo sam slušao velika imena koja sam intervjuirao poput Richarda Gerea, Sophie Loren i Monice Bellucci. Uvijek me je zanimalo što je potrebno za uspjeh, a njihovi odgovori natjerali su me da televiziji kažem – ZBOGOM. Sve što imam prodao sam, i uložio u studij. Nakon diplome, odlučio sam otvoriti vlastitu PR agenciju i produkcijsku kuću NH MEDIA ENTERPRISES.

Svoja znanja iz teorije koja sam stekao tijekom obrazovanja i svoja znanja iz bogate prakse odlučio sam objediniti i iskoristiti. Cilj poslovanja NH MEDIA ENTERPRISES je pomoći drugim poslovnim i pravnim subjektima (malim i srednjim poduzetnicima) povećati radne potencijale i kapitalizirajti svoja znanja i vještine na tržištu.

Dugoročno NH MEDIA ENTERPRISES vidim kao jednu od najvećih produkcijskih TV kuća koja će predstaviti Hrvatsku u svom punom svijetlu i sa svim resursima koje ona ima, a koji se ne iskorištavaju u potpunosti. Trenutno smo u izradi dokumentarnog filma “Prava Hrvatska” s gradovima Pulom, Zagrebom i Lepoglavom kao partnerima u projektu, a koji pokazuje prošlogodišnja poplavljena područja, volontere koji su pomagali, te kakvo je stanje više od godinu dana nakon poplava. Kroz narednih 10 godina NH MEDIA ENTERPRISES ima viziju otvoriti vlastiti TV program i televizijski kanal, kao i zakupiti radijsku frekvenciju na kojoj će emitirati vlastiti radijski program.

Osim produkcijskih poslova djelatnost smo proširili na usluge iz područja odnosa s javnošću i marketinga te zastupamo svoje klijente po najnovijim metodama i znanjima iz tog područja. Nakon specijalizacije na području digitalnog marketinga u partnerskoj marketinškoj agenciji, stvorili smo i vlastitu NH MEDIA ENTERPRISES metodologiju, te alate za uspješno i učinkovito digitalno komuniciranje. Kako bismo to postigli i za veći broj poslovnih subjekata, zaposlit ćemo visoko obrazovan i stručan kadar mladih ljudi, osoba s invaliditetom i umirovljenika koji će pružiti adekvatnu uslugu. Također ćemo posebnu pozornost usmjeriti ka stručnom obrazovanju i edukaciji u praksi mladih studenata s Visoke poslovne škole Zagreb s kojima smo već uspostavili partnerske odnose.


Tvrtka je u travnju 2015. upisana u sudski registar te je počela s radom s klijentima (Carpe Diem Hvar, Krapinske Toplice- vodeni svijet Aquae Vivae, modna agencija UMAH, Istraturist, Grad Pula, Grad Zagreb, Catering Suncokret, Contra Omnes, Hair 101 klinika, udruga privatnih iznajmljivača).

Sjedište je u Puli, gdje trenutno komunikacijske strategije i marketinške metode uspješno integriramo za dva velika klijenta- Grad Pulu i INK – Istarsko narodno kazalište.


Tvrtka NH MEDIA ENTERPRISES društveno je odgovorna, brine o okolišu, potiče zaštitu okoliša i sve svoje djelatnosti obavlja pazeći da njima ne uzrokuje bilo kakvu štetu okoliša. Razvili smo i prvi hrvatski video marketing startup s kojim se skoro imamo namjeru predstaviti svjetskoj javnosti na Startup summitu u Dublinu, Irska. Riječ je o izradi video vizitki s otisnutim QR kodom na USB stickovima koji bi cirkulirali među klijentima kao video posjetnice, a na taj način štedjeli na proizvodnji i distribuciji kartona i papira. Ujedno će služiti i kao mjesta pohrane važnih podataka za klijente.

Nakon uspješnih serija predavanja na Visokoj poslovnoj školi Zagreb, Business caffeu, te fakultetu Ekonomije i turizma “Mijo Mirković” u Puli uskoro počinjemo surađivati s HGK. Izradili smo edukativni model za radionice, te individulana savjetovanja za poslovne subjekte koji žele povećati svoje poslovanje, minimalizirati trošak, i povećati profit putem NH MEDIA ENTERPRISES METODOLOGIJE. Na Startup natjecanju ove godine “Career Booster” u Puli studentima smo dali priliku izravnog zaposlenja na projektu “međunarodno pozicioniranje brenda na inozemnom tržištu”.

Više na:

www.nhmediaenterprises.com

www.facebook.com/nhmediaenterprises