U prethodnom dijelu ovog članka govorili smo na koja o dva načina Youtube može koristiti vašem poslovanju. Govorili smo kako povećati broj posjeta na vašoj službenoj web stranici, te na koje načine korisnici mogu saznati za vas putem Youtube-a.

Sada ćemo reći nešto o načinima na koje možete prezentirati sebe i svoje usluge putem Youtube-a.

Neki od načina na koje možete prezentirati svoje usluge :

Prezentacija usluga/proizvoda

Ako smatrate da je vaša usluga/proizvod vrijedan pokazivanja i da je to nešto što ljudi moraju vidjeti, video je odličan alat kojim možete pokazati vašu uslugu u primjeni. Snimite svoj proizvod pri uporabi ili snimite video u kojem prikazujete pružanje usluge.

Instrukcije za korisnike

Ako je vaš proizvod kompliciran i izazovan za upotrebu kako na primjer kompjutorski program tada ovakvom vrstom videa možete pomoći klijentu pri korištenju, a oni će vam svakako biti zahvalni.

Svjedočanstva o kvaliteti vaših usluga

Ako imate nekoga poznatog iz vaše branše tko ima pozitivno mišljenje o vama i vašoj usluzi, a uz to je voljan pred kamerom posvjedočiti o tome. Tada je to odličan način da vas se predstavi široj javnosti

FAQ/često postavljana pitanja

Odličan način ukoliko vam klijenti uzastopno postavljaju ista pitanja. Umjesto da odgovarate svakome osobno, možete napraviti video s odgovorima i staviti ga pod FAQ sekciju.

Glavni prodajni alat

Odličan načina da unaprijedite vašu web stranicu. Napravite željeni video te ga uklopite u službenu web stranicu. Odličan način da potencijalni klijent odmah stvori vizualni kontakt s vama.

Poslovnih koristi od Youtube-a ne nedostaje, isto tako ne nedostaje niti načina na koje se možete povezati s korisnicima i potencijalnim klijentima.