Mnogi klijenti mi često postavljaju isto pitanje: Što objavljivati na na Facebooku? Moj odgovor uvijek glasi: eksperimentirajte! Neki stručnjaci će reći da tajna leži u fotografijama, neki u video isječcima, neki u kratkim i praktičnim tekstovima ili kombinaciji svega navedenog. Jedna od najčitanijih objava koju sam objavio bilo je pitanje koje se sastojalo od 6 riječi!

Dakle, pokušajte sa različitim načinima, formatima i sadržajima. Učite iz iskustva i fokusirajte se na kvalitetnu kombinaciju. Olakšat ću vam dodatno: u ovom slučaju nije bitno pakiranje, bitan je sadržaj! Dok je sadržaj relevantan, koristan i interesantan, oblik u kojem se objavljuje isti nije toliko važan.

Upravo takav sadržaj će privući najveću pažnju. Kada primijetite popularnost određene objave, istu možete objaviti više puta u relativno kratkom vremenskom razdoblju. To vam nitko ne brani!

Dapače, ukoliko želite, određenu objavu možete „priheftati“ za vrh vaše Facebook stranice na način da kliknete u trokut u desnom gornjem uglu vaše objave te odaberete opciju „Postavi na vrh“. Ista će zatim biti stalno prikazivana na vrhu vaše stranice barem nekoliko dana.

Gospodin Zuckerberg je nedavno čak i omogućio da vaše objave koje su privukle znatan interes posjetitelja Facebooka budu neko vrijeme prikazane u vrhu njihovih individualnih profila. Dakle, Facebook nagrađuje vašu atraktivnost!