Jednom kad otvorite vašu Facebook stranicu, želite na „About“ podstranici imati što više informacija o vašoj tvrtci-obrtu i ponudi. To ćete postići tako što ćete unijeti što više podataka u dijelu stranice „Info o stranici“ (tamo ste već bili kad ste odabirali ime za stranicu).

Najvažnije je unijeti što više kvalitetnih informacija u „Sažeti opis“, „Opširniji opis“, „Misija i vizija“ i „Proizvodi“. Sve te informacije će biti tada vidljive u „About“ podstranici kad se netko bude želio informirati o vama. Unesite vaše radno vrijeme, kontakt podatke i što više naziva usluga koje nudite.

Što se tiče naslovne fotografije, najvažnije je odabrati fotografiju koja će ostaviti pozitivan dojam na vaše Fanove i posjetitelje stranice. Odaberite kvalitetnu fotografiju (pitajte Vašeg web dizajnera ili drugu stručnu osobu da vam omogući fotografiju u veličini 851 x 315 pixela).

Prikažite presjek vaše ponude, vaš radni prostor ili postavite fotografiju zadovoljnog klijenta pri čemu fotografiju prati pozitivna izjava klijenta o vašoj ponudi i njenim konkretnim koristima. Redovito izmjenjujte fotografije na naslovnici i to će privući pažnju!

Slijedeći put ćete naučiti kako objavljivati sadržaje na vašoj Facebook stranici koji će privući puno pažnje!