Tvrtka Login d.o.o. informatička je tvrtka iz Rijeke, osnovana 1996. godine.

Bavi se projektiranjem, izgradnjom, uvođenjem i održavanjem složenih poslovnih informacijskih sustava. Zajedno s vlasnički povezanom tvrtkom Login sustavi d.o.o. zapošljava 30 visoko educiranih djelatnika.

Specijalnosti tvrtki leži u razvoju i optimizaciji integralnih poslovno-informacijskih sustava, odnosno ERP rješenja kao upravljačkih sustava za poslovne subjekte s područja trgovačkih, uslužnih, proizvodnih i hotelsko-ugostiteljskih djelatnosti.

Uspješnost i napredak tvrtke osim pozitivnog trenda rasta i razvoja novih rješenja, potvrđuju brojne nagrade, certifikati i priznanja. Kao dugogodišnji i više puta nagrađivani Oracle Partner s Gold statusom od 2003. godine, LogIN d.o.o. od 1996. godine uspješno plasira svoje proizvode na hrvatskom i stranom tržištu. Prema istraživanju IDC Adriatics-a za 2013. godinu nalazi se među prvih Top 5 ERP isporučitelja na hrvatskom tržištu.



Nagrade i certifikati:

  • U 2014. godini implementiran sustav informacijske sigurnosti - ISO/IEC 27001:2005

  • Na listi TOP 5 ERP vendora u Hrvatskoj prema istraživanju IDC Adriatics-a za 2013. godinu

  • "European Best Newcomer Award 2012" nagrada Toshiba Systems Corporation

  • Nosilac znaka "Izvorno hrvatsko" od 2010. godine

  • Od 2009. godine implementirana ISO 9001:2008 norma upravljanja kvalitetom

  • Oracle Best Independent Software Vendor status za 2005. i 2006. godinu

  • Oracle Gold Partner status 2003. godine, obnavljan svake poslovne godine

  • prvo mjesto za kategoriju "Programska potpora" u anketi časopisa Infotrend 1998. godine

  • osvojeno priznanje "Najboljih 97 po ocjenama korisnika" u anketi časopisa Infotrend za 1997. godinu



LogIN d.o.o. i Login sustavi d.o.o. su među prvim tvrtkama koje su na području Republike Hrvatske tržištu ponudile napredni poslovni informacijski sustav u potpunosti temeljen na „cloud computing“ tehnologiji, odnosno poslovnom SaaS - „Softver kao usluga“ (Software as a Service) modelu pod imenom „Virga“. „Virga“ je prvi cjeloviti i integrirani ERP SaaS sustav na tržištu, dostupan na zahtjev (on-demand) i specifično prilagođen malim i srednjim tvrtkama te omogućuje iznajmljivanje računalnih kapaciteta, potrebnih aplikativnih rješenja i usluga podrške i konzultacija.

Odabirom aplikativnog rješenja ERP VIRGA naši korisnici uživaju u:

- povećanju efikasnosti rada

- maksimalnoj uštedi na informatičkoj infrastrukturnoj opremi

- maksimalnoj informacijskoj sigurnosti

- odličnoj podršci

- fleksibilnosti lokacije mjesta rada

- odličan "value for money" ERP

Pri razvoju vlastitih rješenja, prvenstveno poslovnog informacijskog sustava „Virga“, tvrtka koristi posljednje generacije Oracle razvojnih alata te Oracle baze podataka.

Više informacija o nama i našim proizvodima pronađite na: www.login.hr

Aktualno: Koncem ljeta 2015. godine tvrtka LogIN će svoju ponudu upotpuniti jedinstvenim aplikativnim rješenjem za istraživanje tržišta i provođenje marketinških kampanja, zasnovanih na konceptu nagrađivanja kupaca.

Hatch! je koalicijski loyalty program koji objedinjuje marketinške aktivnosti za promociju samog sustava, a time i njegovih članova, kao i dva operativna alata: back-office aplikaciju za prodajna mjesta koja samostalno upravljaju svojim programom lojalnosti, te besplatnu mobilnu aplikacije za kupce.

Ovaj marketinško-istraživački alat trgovcima i uslužnim poduzećima donosi brojne benefite kroz ciljano kreiranje ponude, nagrađivanje lojalnih i privlačenja novih kupaca unutar Hatch! sustava. Krajnjim kupcima omogućava transparentno praćenje ponude, prikupljanje bodova te nagrada za svoju lojalnost.

S Hatch! Loyalty programom vlastito poslovanje kontrolirano gradimo na mjerljivom zadovoljstvu vlastitih kupaca i ciljanom privlačenju novih.

Za više detalja o našim proizvodima i primjerima iz prakse obratite se našem prodajnom timu na 051/ 581 135 ili prodaja@login.hr!