Vrlo rano sam u svom životu shvatila da u svemu što postoji, postoji nešto više i da je sav višak između, za jasnu i zdravu „sliku“ nužno eliminirati. Obzirom da živimo u svijetu gdje se sve „trpa pod tepih“, posljedice se ogledaju ponajprije na zdravlju, u međuljudskim odnosima, poslovima i vezama... pri čemu jasno prepoznajem potrebe suvremenog društva i pružam jedinstveno rješenje – holističku detoksikaciju. Čvrsto sam uvjerena da zdravlje i ljepota dolaze iznutra, i da se takvo sagledavanje vrlo lako može primjeniti u svim područjima života, bilo privatnim bilo poslovnim. Jednostavno je, ako želiš dobre i zdrave odnose sa ljudima imat ćeš jednostavnu iskrenu i čistu komunikaciju, ako želiš dobro zdravlje trebaš održavati svoj „hram“ čistim, ako želiš dobar brak i on mora biti čist i iskren, a ni u poslu nije drugačije, ako se odlučiš graditi brand unutrašnjost mora blistati, u suprotnom, sve se narušava i „sustav“ pada.

Upravo sam se time vodila i u svojim prvim poduzetničkim koracima što se pokazalo kao dobar recept. 
Moje putovanje počelo je nakon završenog medicinskog obrazovanja. U potrazi za vlastitom svrhom i istinskim životnim pozivom, nastavila sam se usavršavati na osobnom, duhovnom i profesionalnom putu. Iako nikada nisam maštala o poduzetništvu, svoju sam strast prema drevnoj mudrosti i modernoj znanosti pretočila u svoj životni poziv gdje sam pritom fokus stavila na zdravlje čovjeka i život u cjelini. Volim prirodu, drevnu medicinu američkih Indijanaca, životinje, biljke i knjige, a inspiracija mi je od samih početaka bio medicine wheel, kotač sa skupom simbola za razumijevanje čovjeka kao cjeline. Vodeći se njime, razvijam nešto drugačiji pristup zdravlju, a sve svoje znanje skupila sam na jedno mjesto – ORIGO.

Prvi poduzetnički koraci nisu bili laki, no uz puno volje, rada, truda i strasti prema izabranom području rezultati nisu izostali. Ideja mi nikada nije bila razvijati veliki centar, no nakon što je Origo sa svojim metodama prepoznat i od inozemnog tržišta, nije bilo druge nego razraditi plan i ozbiljno se baciti na posao. Nakon petogodišnjeg iskustva i „brušenja“ znanja na raznim inozemnim edukacijskim programima s područja struke, poduzimam korak dalje te sa svojim stručnim timom intenzivno radim na stvaranju sveobuhvatne personalizirane procjene, dijagnostike i plana liječenja na području holističke detoksikacije koji se na tržištu očekuje krajem 2015. godine.

Sve što radim, radim sa srcem, a posebno zadovoljstvo mi čini inspirirati druge ljude da učine zdrave i pozitivne promjene u svojim životima. 

Za više informacija posjetite: www.centar-origo.hr, a sve upite možete slati na info@centar-origo.hr