Ponovno u prodaji!

Ponovno u prodaji!

Kao što već sigurno znate, ako redovito pratite naš projekt, sve knjige „Pucaj od posla!“ u tiskanom obliku već su odavno rasprodane. Dakle, neće više biti tiskanih knjiga „Pucaj od posla!“ no zato od 1.10.2017. dostupna vam je mogućnost kupovine knjige u elektroničkom obliku po cijeni od 20 eura.



Zašto smo se odlučili prestati tiskati knjigu „Pucaj od posla!“?



Razmišljali smo o ljudima koji žele brzo imati svoj primjerak knjige te odmah imati pristup željenim informacijama koje se u njoj nalaze. Slanje knjige u tiskanom obliku ponekad zna biti problematično. Čak i kada sve ide po planu pošiljka putuje i po tjedan dana. 


Ne čini se puno, ali za jednog poduzetnika ili poduzetnicu koja nema vremena i ima možda nekoliko slobodnih dana kako bi se obogatila novim znanjima, tjedan dana zna biti dug period.  Zato smo željeli skratiti period od narudžbe knjige do čitanja i primjene znanja.



Razmišljali smo i o ljudima izvan Hrvatske koji žele naručiti knjigu. Ne samo što knjiga u neke od susjednih zemalja putuje duže, nego su troškovi knjige za kupca iz tih zemalja znatno veći. Moraju platiti knjigu te poštarinu čiji je iznos gotovo u razini cijene knjige. Dakle, željeli smo našim kupcima smanjiti nepotrebne troškove.



Zato smo razmišljali i o smanjenju cijene knjige, kako bi ona bila što pristupačnija svima koji ju žele pročitati. Ako se ona i dalje bude prodavala u tiskanom obliku cijena ne može padati, naprotiv, može samo rasti. Stoga smo morali početi intenzivno razmišljati o novim načinima, a nove tehnologije ih nude.



I tako smo počeli razmišljati o novim formatima knjige te o prodaji knjige u elektroničkom formatu, te smo na kraju došli do zaključka kako je ovo trenutno najbolji izbor jer:


-  knjiga ima nižu cijenu;

-  brže i lakše je dostupna;

-  od narudžbe i kupovine do čitanja prođe samo nekoliko minuta;

-  ne plaća se poštarina;

-  uvijek ju možete imati uz sebe (mobitel, tablet, laptop).


Vjerujemo da će vam se svidjeti novi format knjige koji je ujedno i nadopunjen. Točnije, nadopunjeno je poglavlje koje se odnosi na društvene mreže. U tom poglavlju objašnjeno je čemu služe društvene mreže, koje su najvažnije društvene mreže te što se može učiniti s njima.